Thrawn w Rebelsach - plotka
Re: Thrawn w Rebelsach - plotka
#11Sam nie wiem, czy wprowadzenie mojej ulubionej postaci do "nowego" uniwersum napawa mnie bardziej radością (bo to jedna z nielicznych postaci z Legend która sobie na to zasłużyła), czy lękiem (jak było powiedziane wyżej - że zrobią z niego "popierdółkę"). Cóż... pożyjemy - zobaczymy 

This is war, Captain Brandei. Not an opportunity for personal revenge.
[Mitth'raw'nuruodo]
[Mitth'raw'nuruodo]
- Ahriman'sabaoth
- Lord Honorowy
#12Nie ma co załamywać rąk - patrząc na to obiektywnie, jeżeli chodzi o "imperialnych", to przecież niekompetencja goni głupotę i na odwrót - poczynając od sprzątaczek na Wiadernym kończąc. 

Jestem, który jestem.
#13Już nie plotka

https://www.youtube.com/watch?v=xmXp802sFgQ
i jeszcze Zahn książkę napisze na kwiecień 2017

https://www.youtube.com/watch?v=xmXp802sFgQ
i jeszcze Zahn książkę napisze na kwiecień 2017

Kadren Sal, Manipulator and Lorekeeper from the Brotherhood of the Sith
#14Wszystko bardzo fajnie, trailer daje radę, ale te oczy Thrawna........I nie zapominajmy, że pojawi się także Wedge...

Ariakan Ishmay, Manipulator from the Brotherhood of the Sith
"Only power is real, and the only real power is the power to destroy. Existence is fleeting. Destruction is eternal" Sorcerers of Rhand
"Only power is real, and the only real power is the power to destroy. Existence is fleeting. Destruction is eternal" Sorcerers of Rhand
#15W sumie to chyba będzie jedyny powód aby do oglądania Rebelsów wrócić. Jeśli chodzi o mnie oczywiście 

Merduk ,Initiate from the Brotherhood of the Sith
"This is a Sicilian message. It means that Luca Brasi sleeps with the fishes" - Peter Clemenza
"This is a Sicilian message. It means that Luca Brasi sleeps with the fishes" - Peter Clemenza
#16Nie no "Rebelsy" skoczyły sporo w górę jeśli chodzi o powagę i fabułę. To jest bezdyskusyjne. Jak dla mnie wprowadzenie kolejnej postaci do Kanonu, jest naprawdę dobrą sprawą. Umówmy się, nadal wielu ludzi twierdzi że Disney wsadził przysłowiowego... "palca" w 4 litery fanom, a tu jak się okazuje nie jest aż tak tragicznie 

Navir, Acolyte from the Brotherhood of the Sith
- Kas'sil'arani
- Lady Honorowa
#18No ale, czy te oczy mogą kłamać.....?Kas'sil'arani pisze:Jeej![]()
No dobra, kupili mnie
Ariakan Ishmay, Manipulator from the Brotherhood of the Sith
#19Kadren Sal, Manipulator and Lorekeeper from the Brotherhood of the Sith
#20Kadren Sal, Manipulator and Lorekeeper from the Brotherhood of the Sith