Życzenia
- Ahriman'sabaoth
- Lord Honorowy
Re: Życzenia
#12No i nie zdechliśmy (przynajmniej nie wszyscy ), dlatego z racji Świąt wszelakich, czy ktoś obchodzi tradycyjnie, czy szerokim łukiem, życzę Bractwu całemu z przyległościami pomyślności na wszystkich frontach, dużo kredytów, żeby nie trzeba było brać kredytów, chwili wytchnienia w tym całym codziennym i świątecznym zabieganiu, zdrowia (żebyśmy dalej na złość Lordowi Ahrimanowi nie zdychali ), szczęścia (bo ci na Titanicu to zdrowi byli) i generalnie czego tam sobie chcecie Wesołych Świąt!
Mal'Vaarma, Lady of Disdain and Grand Inquisitor of the Brotherhood of the Sith
"Nie wszystko można załatwić, ucinając głowę temu, z kim akurat się nie zgadzasz" /T. Pacyński, Sherwood/
"Nie wszystko można załatwić, ucinając głowę temu, z kim akurat się nie zgadzasz" /T. Pacyński, Sherwood/
#13Dziękuję, a od siebie życzę tego, by było nam ze sobą dobrze. Róbmy wszyscy to co lubimy i czerpmy przyjemność z tego. I by każdy z nas albo znalazł (jak nie ma) albo dalej brnął w swoje pola samorealizacji.
Mercer Ethirian, Master from the Brotherhood of the Sith
The darkness has eyes and ears. And, sometimes, lightsabers.
The darkness has eyes and ears. And, sometimes, lightsabers.
#14Moi mhroczni i źli! Z okazji narodzin naszego ziemskiego odpowiednika Dartha Vadera pragnę Wam wszystkim życzyć by pierwsza gwiazdka przyniosła Wam spokój i radość!
Darth Alkern, Lord of Rage from the Brotherhood of the Sith
"Only through hard work of others can we attain our dreams."
"Only through hard work of others can we attain our dreams."
#15Braciszki i Siostrzyczki
Dużo zdrowia, szczęścia, wytrwałości i co najważniejsze dla co poniektórych: wątroby z nierdzewki Jeśli wyjeżdżacie, jedźcie i wracajcie ostrożnie co by skład znów się nie uszczuplił. Spokojnych Świąt i słodkiego leniuchowania
Niech Moc wam służy - Kallista i Reisa (ma rodzona i ffikowa siostra)
Dużo zdrowia, szczęścia, wytrwałości i co najważniejsze dla co poniektórych: wątroby z nierdzewki Jeśli wyjeżdżacie, jedźcie i wracajcie ostrożnie co by skład znów się nie uszczuplił. Spokojnych Świąt i słodkiego leniuchowania
Niech Moc wam służy - Kallista i Reisa (ma rodzona i ffikowa siostra)
Kallista Diune, Lady of Passion and Sith Academy Headmaster from the Brotherhood of the Sith.
It matters not who I am. My power is all that concerns you. - Marka Ragnos
It matters not who I am. My power is all that concerns you. - Marka Ragnos
#16Ja również przyłączam się serdecznie do życzeń. Wszystkiego Dobrego i Zdrowych oraz Spokojnych Świąt
Ariakan Ishmay, Adept from the Brotherhood of the Sith
"Kiedy ginie inkwizytor, szkarłatne płaszcze ruszają do tańca.
"Kiedy ginie inkwizytor, szkarłatne płaszcze ruszają do tańca.
#17Zombiacznych Świąt : ) aby brzuszki były pełne i nie domagały się jedzonka ( ;
Xanor Van'Ro, Sorcerer from the Brotherhood of the Sith.
"Knowledge is power and true Sith do not share power."
-Darth Andeddu
"Knowledge is power and true Sith do not share power."
-Darth Andeddu
- Ahriman'sabaoth
- Lord Honorowy
#18No i gdzie jest ksiądz Natanek, kiedy go naprawdę potrzebuję?Alkern pisze:Z okazji narodzin naszego ziemskiego odpowiednika Dartha Vadera
Jestem, który jestem.
- Ahriman'sabaoth
- Lord Honorowy
#19Ja jestem bardzo cierpliwy, w dodatku mam mnóstwo czasu... poczekam... poczekam...Mal pisze:(żebyśmy dalej na złość Lordowi Ahrimanowi nie zdychali )
Jestem, który jestem.
- Kas'sil'arani
- Lady Honorowa
#20Kochani życzę nam wszystkim, żeby 2017 był pełen pasji i zwycięstw, zdrowia i pomyślności!
Kas'sil'arani, Lady of Darkness