Po prośbie - badanie do doktoratu

Dyskusje o wszystkim i o niczym, niezwiązane z Gwiezdnymi wojnami.
Awatar użytkownika
Mirash
Lady Honorowa

Po prośbie - badanie do doktoratu

Post autor: Mirash » 04 cze 2016, 11:35

Kochani,

większość z Was wie, że powodem mojej średniej aktywności w BOTS jest pisanie doktoratu. Zbliżam się do finału, ale mam jeszcze jedno badanie do przerobienia i tu mam prośbę o wsparcie.

Badanie ma charakter ekspercki, potrzebuję respondentów, którzy zajmują się lub zajmowali projektowaniem systemy informatycznych, systemów e-commerce, stron internetowych, zarówno od strony design/architektura informacji jak i programowanie czy zarządzanie projektem. Ogólnie muszą wiedzieć z jakich etapów składa się taki projekt, czym są prototypy szczegółowe i co można, a czego nie można na nich przedstawić. Szczególnie mile widziany pracownicy agencji interaktywnych czy softwarehouse'ów. Jakość próby badawczej jest naprawdę bardzo ważna.

Jeśli wśród Was są takie osoby, lub w Waszym najbliższym otoczeniu, bardzo proszę o wypełnienie ankiety, dostępnej pod linkiem: http://badaniasiz.wz.uw.edu.pl/limesurv ... 61/lang-pl

Ankieta nie należy do najkrótszych, ale średni czas jej wypełnienia nie powinien przekroczyć 20 minut.

Każda odpowiedź się liczy, ale respondenci muszą spełniać koniecznie ww. założenia.

Z góry bardzo dziękuje za każdą pomoc, bo jestem w głębokiej i ciemnej z tym, a im szybciej ogarną to badanie, tym szybciej domknę wreszcie zabawę z PhD i wrócę do życia w BOTS.
Mirash, Lady of Illusion from the Brotherhood of the Sith
Die Welt machte mich zu einer Hure, nun mach ich sie zu einem Bordell.

ODPOWIEDZ