Kochani,
większość z Was wie, że powodem mojej średniej aktywności w BOTS jest pisanie doktoratu. Zbliżam się do finału, ale mam jeszcze jedno badanie do przerobienia i tu mam prośbę o wsparcie.
Badanie ma charakter ekspercki, potrzebuję respondentów, którzy zajmują się lub zajmowali projektowaniem systemy informatycznych, systemów e-commerce, stron internetowych, zarówno od strony design/architektura informacji jak i programowanie czy zarządzanie projektem. Ogólnie muszą wiedzieć z jakich etapów składa się taki projekt, czym są prototypy szczegółowe i co można, a czego nie można na nich przedstawić. Szczególnie mile widziany pracownicy agencji interaktywnych czy softwarehouse'ów. Jakość próby badawczej jest naprawdę bardzo ważna.
Jeśli wśród Was są takie osoby, lub w Waszym najbliższym otoczeniu, bardzo proszę o wypełnienie ankiety, dostępnej pod linkiem: http://badaniasiz.wz.uw.edu.pl/limesurv ... 61/lang-pl
Ankieta nie należy do najkrótszych, ale średni czas jej wypełnienia nie powinien przekroczyć 20 minut.
Każda odpowiedź się liczy, ale respondenci muszą spełniać koniecznie ww. założenia.
Z góry bardzo dziękuje za każdą pomoc, bo jestem w głębokiej i ciemnej z tym, a im szybciej ogarną to badanie, tym szybciej domknę wreszcie zabawę z PhD i wrócę do życia w BOTS.
Po prośbie - badanie do doktoratu
Po prośbie - badanie do doktoratu
#1Mirash, Lady of Illusion from the Brotherhood of the Sith
Die Welt machte mich zu einer Hure, nun mach ich sie zu einem Bordell.
Die Welt machte mich zu einer Hure, nun mach ich sie zu einem Bordell.