Książki Star Wars
Re: Książki Star Wars
#11Lordzie tych książek jest tam 63 strony, więc nie będę ich tutaj wypisywał. A co do książek SW to jest trylogia aftermatch, stracone gwiazdy, więzy krwi, tarkin, katalizator, Przebudzenie mocy, łotr 1, phasma, dziedzic Jedi, lordowie sithow, mroczny uczen, odział inferno, kompania zmierzch.
Nazaara, Stalker from the Brotherhood of the Sith
"Do not care what other's think. Do what you must."
#12Dzięki za info, Linie Krwi to bym przytulił.
Inna sprawa że to będzie jakaś siedemnasta książka na liście "do przeczytania", miałem jej nie przedłużać
Inna sprawa że to będzie jakaś siedemnasta książka na liście "do przeczytania", miałem jej nie przedłużać
Lupus, Lord of Wrath from the Brotherhood of the Sith
Proximity to power deludes some into believing they wield it.
Proximity to power deludes some into believing they wield it.
- Ahriman'sabaoth
- Lord Honorowy
#13Nazaara, druhu, ja nie oczekuję listy z dostępnymi pozycjami, tylko zapytuję, czy cokolwiek z tego nadaje się do czytania?
Jestem, który jestem.
#14"Utracone gwiazdy" się całkiem miło czyta.
Darth Alkern, Lord of Rage from the Brotherhood of the Sith
"Only through hard work of others can we attain our dreams."
#15Szczerze to nie mam bladego pojęcia. Z nowego kanonu przeczytałem tylko Utracone Gwiazdy i jest ok. A z tych nie sw nawet nie przeszukiwałem.
Nazaara, Stalker from the Brotherhood of the Sith
- Ahriman'sabaoth
- Lord Honorowy
#17O tym jak wygląda szkolenie kadetów w Imperium? Spokojnie. Mi w tym wieku tata czytał przygody Tomka Wilmowskiego... kangury były i miał psa dingo... ale to pamiętam głównie dlatego, że miałem też komiks na podstawie pierwszej książki. Tak że tego...
- Kas'sil'arani
- Lady Honorowa
#18Hm, chciałam zaproponować coś, ale widzę, że w empiku nie ma, drugiego cosia też :/ szkoda, bo fajne młodzieżówki. Z tego co jest, to Nowy świt daje radę http://www.empik.com/star-wars-nowy-swi ... ,ksiazka-p Z serii młodzieżówek dobrze mówią też o Eskadrze kobaltowej http://www.empik.com/eskadra-kobaltowa- ... ,ksiazka-p (bo tej o Luke'u i Lei nie ma). Wspomniane Utracone gwiazdy fajne miejscami (walki myśliwcami), reszta młodego może znudzić. Można też Co kryje dzika przestrzeń, ale nie czytałam, jednak słyszałam, że fajne. Typowo dla dzieciaków: http://www.empik.com/szukaj/produkt?q=s ... rm&ac=true
Natomiast zdecydowanie odradzam trylogię Koniec i początek. Reszta z nowych raczej uśpi niż zaciekawi
Natomiast zdecydowanie odradzam trylogię Koniec i początek. Reszta z nowych raczej uśpi niż zaciekawi
Kas'sil'arani, Lady of Darkness
- Ahriman'sabaoth
- Lord Honorowy
#19Czyli zostajemy przy Charlie i fabryka czekolady;)
Z GW coś mu czytałem niedawno - na pewno na okładce był młody Anakin i coś o Huttach było, ale ja te książki czytam tak mechanicznie, że nawet tytułu nie pamiętam *
* za to Świnki Peppy mojej małej znam na pamięć
Z GW coś mu czytałem niedawno - na pewno na okładce był młody Anakin i coś o Huttach było, ale ja te książki czytam tak mechanicznie, że nawet tytułu nie pamiętam *
* za to Świnki Peppy mojej małej znam na pamięć
Jestem, który jestem.
#20Jeśli lubi Świnkę Peppę, to kup jej układankę.