Rysować każdy może

Miejsce na fanfiki, cosplay, modele i inną twórczość inspirowaną Gwiezdnymi wojnami.
Awatar użytkownika
Kallista
Mistrz

Re: Rysować każdy może

Post autor: Kallista » 06 sty 2017, 08:55

Nad Jyn się pomyśli ale znając mnie któregoś pięknego dnia jak mnie coś "tknie" to narysuję :) Ale z Siostrą Nocy dałeś mi niezły pomysł. I napewno nie będzie łysa, mogę Cię zapewnić ;)
Kallista Diune, Lady of Passion and Sith Academy Headmaster from the Brotherhood of the Sith.
It matters not who I am. My power is all that concerns you. - Marka Ragnos

Awatar użytkownika
Neamh
Kontakt:

Re: Rysować każdy może

Post autor: Neamh » 15 sty 2017, 23:12

Przyznam, Siostro, że dość nietypowe połączenie delikatnego cieniowania z wyraźnymi krawędziami, ale w gruncie rzeczy oryginalnie to wygląda i ogólne wrażenie sympatyczne, przyjemnie mi się patrzy na ten rysunek.
Kallista pisze:Dłonie i włosy to jest moja Pieta Achillesowa niestety :/
80% moich rysunków to portrety długowłosych mężczyzn (aktorów i muzyków), tak że chętnie się podzielę doświadczeniami. Pierwsza zasada: nie rysujemy każdego włoska osobną kreską, najpierw patrzymy, które pasma rzucają najgłębsze cienie i odwzorowujemy ich układ.
Ahriman'sabaoth pisze:Przepraszam, ale wygląda jak fantazja nastolatki z lat osiemdziesiątych ubiegłego stulecia :shock: :)
Przy okazji wrzucę portret Anakinka, który popełniłam w czasach, kiedy "Mroczne widmo" było w kinach, to się dopiero, Lordzie, ubawicie :mrgreen:
Neamh Sapira, Mystic from the Brotherhood of the Sith
"Come in under the shadow of this red rock. I will show you fear in a handful of dust." - T.S. Eliot

ODPOWIEDZ