Rysować każdy może
Rysować każdy może
#1Narysowałam, pokazałam
Żeby nie było wątpliwości - Anakin Skywalker - ołówki: 2B, 3B, 4B, 6B, 8B + błękitna mieszanka farb plakatowych.
Żeby nie było wątpliwości - Anakin Skywalker - ołówki: 2B, 3B, 4B, 6B, 8B + błękitna mieszanka farb plakatowych.
- Załączniki
-
- Anieeeeee.jpg (128.36 KiB) Przejrzano 9074 razy
Kallista Diune, Lady of Passion and Sith Academy Headmaster from the Brotherhood of the Sith.
It matters not who I am. My power is all that concerns you. - Marka Ragnos
- Ahriman'sabaoth
- Lord Honorowy
Re: Rysować każdy może
#2Przepraszam, ale wygląda jak fantazja nastolatki z lat osiemdziesiątych ubiegłego stulecia
Jestem, który jestem.
#3A czemuż to? O.o :<
Kallista Diune, Lady of Passion and Sith Academy Headmaster from the Brotherhood of the Sith.
#4Sithoooweee Przeeedszkooole.... Sithoooweee Przeeedszkooole....Ahriman'sabaoth pisze:Przepraszam, ale wygląda jak fantazja nastolatki z lat osiemdziesiątych ubiegłego stulecia
Darth Avaccus, Dark Lord of the Brotherhood of the Sith
"Miecz to broń kobiet. Spraw sobie topór."
"Miecz to broń kobiet. Spraw sobie topór."
#5Nie no, ładniutki
Mal'Vaarma, Lady of Disdain and Grand Inquisitor of the Brotherhood of the Sith
"Nie wszystko można załatwić, ucinając głowę temu, z kim akurat się nie zgadzasz" /T. Pacyński, Sherwood/
"Nie wszystko można załatwić, ucinając głowę temu, z kim akurat się nie zgadzasz" /T. Pacyński, Sherwood/
- Ahriman'sabaoth
- Lord Honorowy
#6Bo wygląda jak Morten Harket, któremu kawia domowa wpadła do studni?Kallista pisze:A czemuż to? O.o :<
Jestem, który jestem.
- Ahriman'sabaoth
- Lord Honorowy
- Sh`ehn Me`senruus
#8Jej, nawet mimo mojej niechęci do Anakina widzę że rysunek fajny : ) Niebieskie oczka wyszły bardzo pasująco, tyko czy myślałaś o przycieniowaniu ciut bardziej białek przy zewnętrznych kącikach? I zapytam z ciekawości: jak miękki ołówek? I czy ostre kontury ust, dłoni i kostek (tam gdzie kości śródręcza przechodzą w paliczki, jakkolwiek by się to nie zwało) to celowy zabieg? Daje bardzo interesujący efekt. Ja wiem, dużo pytań. Przepraszam.
"we`re perfectly harmless, unfortunatelly" - Doctor Who
#9Podziękował bardzo za miłe słowa
Ołówki: 2B, 3B, 4B, 6B, 8B i gdzieś przy szkicowaniu albo HB albo B, tera już nie pamiętam. ( Nad rysunkiem są wymienione )
Oczy, jak napisałaś o tym to pomyślałam by je poprawić xD
Łapki - "efekt" był zamierzony bo na oryginalnym zdjęciu Hayden jest dość właśnie mocno zacieniony na dłoniach. I nie miałam innego pomysłu albo umiejętności by narysować to inaczej tudzież lepiej. Dłonie i włosy to jest moja Pieta Achillesowa niestety :/
Ołówki: 2B, 3B, 4B, 6B, 8B i gdzieś przy szkicowaniu albo HB albo B, tera już nie pamiętam. ( Nad rysunkiem są wymienione )
Oczy, jak napisałaś o tym to pomyślałam by je poprawić xD
Łapki - "efekt" był zamierzony bo na oryginalnym zdjęciu Hayden jest dość właśnie mocno zacieniony na dłoniach. I nie miałam innego pomysłu albo umiejętności by narysować to inaczej tudzież lepiej. Dłonie i włosy to jest moja Pieta Achillesowa niestety :/
#10Swietny rysunek, naprawde. Co prawda tego pana bym sobie nie powiesił w domu, ale w takiej technice i jakości juz Jyn Erso ( <3 ) badz jakas Nightsister ( o ile nie bylaby łysa ) juz jak najbardziej
R'co Zia, Master Marshal from the Brotherhood of the Sith
Jesteś tylko tak dobry, jak twoja ostatnia walka
Jesteś tylko tak dobry, jak twoja ostatnia walka