Radosne rysunki z czasów Nowej Trylogii
Radosne rysunki z czasów Nowej Trylogii
#1Obiecałam, że wrzucę coś do pośmiania, udało mi się odkopać rysunki z dawnych lat, przy okazji znalazłam też czasopisma i plakaty promujące Nową Trylogię
- Załączniki
-
- yoda.jpg (166.88 KiB) Przejrzano 6858 razy
-
- anakin.jpg (228.6 KiB) Przejrzano 6858 razy
Neamh Sapira, Mystic from the Brotherhood of the Sith
"Come in under the shadow of this red rock. I will show you fear in a handful of dust." - T.S. Eliot
"Come in under the shadow of this red rock. I will show you fear in a handful of dust." - T.S. Eliot
Re: Radosne rysunki z czasów Nowej Trylogii
#2Ramka do Anakina wymiata To były czasy...
Mal'Vaarma, Lady of Disdain and Grand Inquisitor of the Brotherhood of the Sith
"Nie wszystko można załatwić, ucinając głowę temu, z kim akurat się nie zgadzasz" /T. Pacyński, Sherwood/
"Nie wszystko można załatwić, ucinając głowę temu, z kim akurat się nie zgadzasz" /T. Pacyński, Sherwood/
#3Farbki witrażowe i taka fajna srebrna pasta do robienia wypukłych wzorów na szkle
#4Wiem, miałam całą łazienkę wyklejoną własnoręcznie tworzonymi rybkami i wodorostami A potem z płytek nie chciało odchodzić To była tfurczość przez duże TFU
Mal'Vaarma, Lady of Disdain and Grand Inquisitor of the Brotherhood of the Sith
#5Był taki okrutny mocny zmywacz do tego. Z tego co pamiętam, jak się zrobiło wzorki na folii, to dało się je spokojnie przeklejać. No to teraz muszę się pilnować, żeby do tego nie wrócić, jak przyjdą nowe kafelki
#6Dzieci to najgorszy w mojej opinii obiekt do rysowania, gładkie to, mało znaków szczególnych i wogle... Ale ramka wymiata ^^ Yoda już wygląda znacznie bardziej podobnie do siebie
Kallista Diune, Lady of Passion and Sith Academy Headmaster from the Brotherhood of the Sith.
It matters not who I am. My power is all that concerns you. - Marka Ragnos
It matters not who I am. My power is all that concerns you. - Marka Ragnos
#7Jest chyba 2-3 lata odstępu między tymi rysunkami (Ep. I i Ep. II albo III), dlatego cieniowanie Yody bardziej zdecydowane.
Zgadzam się, teraz najchętniej rysuję portrety mężczyzn o jasnej karnacji i wyrazistych rysach (typy anglo-saskie, germańskie), bo wtedy oddanie podobieństwa za pomocą światłocienia jest najefektywniejsze. Twarze kobiet wygładzone dodatkowo opalenizną i makijażem wychodzą mi mniej ciekawie. A małego chłopca chyba od tamtego czasu nie rysowałam ani razu.
Zgadzam się, teraz najchętniej rysuję portrety mężczyzn o jasnej karnacji i wyrazistych rysach (typy anglo-saskie, germańskie), bo wtedy oddanie podobieństwa za pomocą światłocienia jest najefektywniejsze. Twarze kobiet wygładzone dodatkowo opalenizną i makijażem wychodzą mi mniej ciekawie. A małego chłopca chyba od tamtego czasu nie rysowałam ani razu.
- Ahriman'sabaoth
- Lord Honorowy
#8Yoda ok. Grubas natomiast... no, sama wiesz
Jestem, który jestem.