Pas sith
Re: Pas sith
#2Wyglada nawet fajnie, ale ma pełnić jakies funkcje prócz ozdoby ? Da sie do niego coś w sposób praktyczny przytroczyc, wytrzymuje jakies obciążenie ?
R'co Zia, Master Marshal from the Brotherhood of the Sith
Jesteś tylko tak dobry, jak twoja ostatnia walka
Jesteś tylko tak dobry, jak twoja ostatnia walka
- Kas'sil'arani
- Lady Honorowa
#3Nom, bardzo fajny, chyba pasuje nawet pod Legiony, ale głowy nie dam. Aż ciekawam, ile taki kosztuje u rymarza, bo można popytać Leginistów. Mi właśnie jeden zrobił mój dżedajowy pas.Hellcube pisze: Chciałbym pokazać Wam jaki ładny pas zrobiła dla mnie Pani Justyna Matyjaszczyk. Długo szukałem kaletnika, który wykona pas na podstawie zdjęć
Kas'sil'arani, Lady of Darkness
#4Zrobiony jest z dwóch rodzajów skóry. Zapinany metalową klamerką ze skóry dwoinowej, szerszy pas ze skóry grubszej blankowej tak jak na zdjęciu ze szlufką z naszyciem na środku zapinany na knopiki. Generalnie wytrzymuje napór mojego brzucha więc uważam ze jest bardzo wytrzymały .
Klamry specjalnie zakupiłem oddzielnie na AliExpressie są dobrej jakości.
Zakupiłem jeszcze na ali sakwe nie wiem czy się sprawdzi, ale mam nadzieje że będę mógł przy pasku spokojnie trzymać telefon i portfel w tym.
Co do ceny obiecałem że nie będę pisać bo takie pasy są wyceniane indywidualnie (rodzaje materiałów, ilość materiału itd.)
Dodam tylko że wysłałem prośbę o wycenę do przynajmniej 16 osób i ta Pan robi w porównaniu do innych bardzo tanio.
Klamry specjalnie zakupiłem oddzielnie na AliExpressie są dobrej jakości.
Zakupiłem jeszcze na ali sakwe nie wiem czy się sprawdzi, ale mam nadzieje że będę mógł przy pasku spokojnie trzymać telefon i portfel w tym.
Co do ceny obiecałem że nie będę pisać bo takie pasy są wyceniane indywidualnie (rodzaje materiałów, ilość materiału itd.)
Dodam tylko że wysłałem prośbę o wycenę do przynajmniej 16 osób i ta Pan robi w porównaniu do innych bardzo tanio.
#5Możesz zmierzyć suwmiarką szerokość tego węższego paska? Jezeli ma 40 mm to na spokojnie wejdzie na niego covertec od świetlówki.
Mercer Ethirian, Master from the Brotherhood of the Sith
The darkness has eyes and ears. And, sometimes, lightsabers.
The darkness has eyes and ears. And, sometimes, lightsabers.