To chyba, Bracie, oglądaliśmy dwa różne seriale, bo zaczęłam i poza scenkami z użyciem Mocy, które to wydarzenie pokazano całkiem ładnie, moja imperialna dusza nie zdzierżyła całej reszty. Ale skoro jest jakaś świątynia Sithów, to ten odcinek obejrzę.Ariakan pisze:Ogląda się miło i tyle.
Rebels - trailer 2 połowy 2 sezonu
- Kas'sil'arani
- Lady Honorowa
Re: Rebels - trailer 2 połowy 2 sezonu
#11Kas'sil'arani, Lady of Darkness
#12Oj Siostro...Mnie jedynie przypadają do gustu odcinki tam gdzie jest Imperium - tak samo mam imperialną duszę. Reszta przechodzi bez zachwytu, ale jak napomknąłem miło się ogląda i tyle...
Ariakan Ishmay, Adept from the Brotherhood of the Sith
"Kiedy ginie inkwizytor, szkarłatne płaszcze ruszają do tańca.
- Q'kalkotto
- Kontakt:
#13Dla mnie ten serial to dobry początek by wprowadzić syna w klimat SW.
"What the Sith want, they take..."
- Darth Bane
- Darth Bane
#14Dyskusję na temat Scoobie Doo, komiksów i pokrewnych pozwoliłem sobie przenieść do odpowiednio na tę okazję stworzonego tematu w Kantynie: viewtopic.php?f=34&t=170
I słusznie, w końcu i Rebelianci i Wojny Klonów zostały stworzone raczej pod młodszą widownie.Q'kalkotto pisze:Dla mnie ten serial to dobry początek by wprowadzić syna w klimat SW.
Życie jest spacerem cieni, biednych aktorów. Kroczą dumnie
przez godzinę po scenie, a potem znikają i nikt już o nich nie słyszy.
przez godzinę po scenie, a potem znikają i nikt już o nich nie słyszy.
#15Bardzo dobry pomysł. Moja młodsza córka także ogląda Rebelsów i chociaż ma dopiero 9 lat i z SW jest na bakier to bardzo jej się podobają. Ja osobiście lubię ten serial ze względów na Imperium, które może pokazane jest trochę nieudacznie ale to zawsze Imperium.
No i w końcu Star Wars. Lubię także czasem obejrzeć sobie Ewoki - i te rysunkowe i te fabularne ale na przykład Star Wars Holliday Special nie strawię i puszczam pawia na widok scen z udziałem Wookiech
No i ten śpiewający Lucek 

Ariakan Ishmay, Adept from the Brotherhood of the Sith