Ja osobiście jestem tego ciekawa i zamierzam oglądać
"The Mandalorian" Jona Favreau
- Kas'sil'arani
- Lady Honorowa
"The Mandalorian" Jona Favreau
#1Wiedzieliśmy od dawna, ale dziś reżyser podał tytuł i kilka słów o swoim serialu aktorskim:
https://www.instagram.com/p/BofTUzhBtrZ ... e=ig_embed
Kas'sil'arani, Lady of Darkness
Re: "The Mandalorian" Jona Favreau
#2Brzmi bardzo ciekawie i chętnie obejrzę. Zapowiada się fajny spinoff 
Lupus, Lord of Wrath from the Brotherhood of the Sith
Proximity to power deludes some into believing they wield it.
#3Zapowiada się bardzo ciekawie, w świecie konserwowym już jest rejwach, że hej... Zaraz się pewnie posypią oficjalne wytyczne dot. budowy zbroi głównego bohatera (napierśnik, diament i nabrzusznik są dosyć dziwne)... Może nie będzie to jedyny Mando w serialu?
Arakh, Apprentice from the Brotherhood of the Sith
I contribute to the cause in my own way. Finding the source of the so-called Force talents will be the key to negating them — or replicating them - Antos Wyrick, Dr Demagol
I contribute to the cause in my own way. Finding the source of the so-called Force talents will be the key to negating them — or replicating them - Antos Wyrick, Dr Demagol
I jest pierwsze zdjęcie z planu.
- Ahriman'sabaoth
- Lord Honorowy
#5Mam tylko nadzieję, że główny bohater będzie kobietą o absolutnie niekaukaskim rodowodzie, wychowującą dziecko płci nieznanej z partnerką czynnie walczącą o prawa mniejszości. Boli mnie, że na zdjęciu widzę chłopa w kasku...
Jestem, który jestem.
#6Widzę że Lord robi postępy w sarkazmie 
- Ahriman'sabaoth
- Lord Honorowy
#7A gdzie tam? To moje najszczersze pragnienia... Wystarczy więcej Disneya w Disneyu i już niedługo SW spoczną w pokoju...
Jestem, który jestem.
#8Niektórzy z konserwowego światka w dziwacznym napierśniku głównego bohatera doszukują się napierśnika w wersji kobiecej, więc cóż... Najszczersze pragnienia mają szansę być zaspokojone.Boli mnie, że na zdjęciu widzę chłopa w kasku...
Arakh, Apprentice from the Brotherhood of the Sith
#9Twarde dane o dochodach wyraźnie wskazują na spadające wyniki uniwersum SW z filmu na film. Taki "Han Solo" to prawie ociera się o klapę. O desperacji w szukaniu dochodów niech świadczy tylko to, że wspomniany film można już dziś kupić jako DVD dodatek do (bodaj) Newsweeka. W odmianie PL. Za ździebko ponad trzy dychy. Porażka.Ahriman'sabaoth pisze: ↑05 paź 2018, 13:18Wystarczy więcej Disneya w Disneyu i już niedługo SW spoczną w pokoju...
Aquarius, Lord from the Brotherhood of the Sith
Świat się zmienia, słońce zachodzi, a wódka się kończy
Świat się zmienia, słońce zachodzi, a wódka się kończy
#10Tylko na to składa się trochę więcej niż "Disney w Disneyu".
Główne przyczynki na sam początek to:
- dupna data premiery (zbyt blisko do Avengers i Deadpoola)
- bardzo słabe nagłośnienie premiery.
Dodatkowo - nie oceniaj dochodów z uniwersum na podstawie filmu. Filmy w kinach nigdy nie były największym kawałkiem zarobku.
Z tego co pamiętam to dvd(i pochodne) wyprzedzało i kilka procent kina, a największy zarobek był na zabawkach i gadżetach
Darth Avaccus, Dark Lord of the Brotherhood of the Sith
"'I am too old for this shit"
"'I am too old for this shit"