Kreskówki, komiksy i szeroko pojęta kultura szeroka.
Re: Rebels - trailer 2 połowy 2 sezonu
#21Komiksy sam czytam, więc nie chodzi o dziecinność... Widać, zostałem źle zrozumiany, lub co możliwe bardziej, źle ubrałem myśli w słowa.
Massny, Stalker from the Brotherhood of the Sith
"Life... death... the one is the same as the other" - Darth Kruhl
"Life... death... the one is the same as the other" - Darth Kruhl
#22No to wyciągnij wnioski na przyszłość i będzie dobrze
Darth Avaccus, Dark Lord of the Brotherhood of the Sith
"Miecz to broń kobiet. Spraw sobie topór."
"Miecz to broń kobiet. Spraw sobie topór."
#23Jak to Słowacki w "Beniowskim" napisał "aby język giętki powiedział wszystko, co pomyśli głowa", więc ćwicz pilnie Her Massny. Co prawda ja obstaję przy wersji, że Julek pierwotnie napisał frazę "aby język giętki dotarł wszędzie, gdzie pomyśli głowa", ale mu cenzura się w wiersze władowała
Aquarius, Lord from the Brotherhood of the Sith
Świat się zmienia, słońce zachodzi, a wódka się kończy
Świat się zmienia, słońce zachodzi, a wódka się kończy
- Ahriman'sabaoth
- Lord Honorowy
#24Co nie trzyma się kupy, bo ja jestem dziecinny a przecież stary. Co zresztą też nie trzyma się kupy, bo z logicznego punktu widzenia nie zaprzecza cytowanej tezie. Co z kolei zresztą też nie trzyma się kupy...Avaccus pisze:Tutaj mi chodzi o twoje sugestie młodego wieku i przez to dziecinności brata Ariakana.
Jestem, który jestem.
#25Fakt. Są niestety nadal osoby nieuświadomione wrzucające "bajki" i "kreskówki" do jednego worka...Gorthuar pisze:Weź Bracie poprawkę na to, że Akolita Massny na kreskówki mówi "bajki". Skoro tak postrzega filmy animowane, to pewnie w pierwszej chwili uznał Cię za młodocianego.Ariakan pisze:Scooby Doo ogladam od koncówki lat 80-tych....Czy coś w tym dziwnego jest?
Gorthuar Ventress, Lord of Vengeance and Loremaster from the Brotherhood of the Sith
"The true power is here."
Życie jest spacerem cieni, biednych aktorów. Kroczą dumnie
przez godzinę po scenie, a potem znikają i nikt już o nich nie słyszy.
przez godzinę po scenie, a potem znikają i nikt już o nich nie słyszy.
- Ahriman'sabaoth
- Lord Honorowy
Re: Kreskówki, komiksy i szeroko pojęta kultura szeroka.
#26Ja tam bez skrupułów dorzucam do tego wora wszystkie dzieła X muzy a nawet transmisje live z jakiegokolwiek krajowego parlamentu ;P
Jestem, który jestem.