Ostatnio w rozmowie na FB wypłynął temat "oficjalnego stanowisko Bractwa" względem TLJ. Jak słusznie zauważył Lord Avaccus nie ma pewności, czy przy takiej ilości odmiennych ludzi dało radę "wydestylować" jedno konkretne stanowisko - stąd ten wątek.
Moim pomysłem jest "zapożyczenie" sobie formuły z Bastionu, i zrobienie tego u nas.
Ten kto chce, proszę niech napisze w tym wątku kilka zdań od siebie na temat tego filmu. Potem te dzieła zebrane trafią na przykład na Facebooka Bractwa. Ewentualnie pomyślimy nad inną formą przekazu.
Zbiór recenzji Ostatniego Dżedaja
Zbiór recenzji Ostatniego Dżedaja
#1Mercer Ethirian, Master from the Brotherhood of the Sith
The darkness has eyes and ears. And, sometimes, lightsabers.
The darkness has eyes and ears. And, sometimes, lightsabers.
Re: Zbiór recenzji Ostatniego Dżedaja
#2Przeniosłem na otwartą część naszego forum, bo Kallista też rzuciła co najmniej jedną fajną uwagę, więc warto pozwolić się jej wypowiedzieć.
Darth Alkern, Lord of Rage from the Brotherhood of the Sith
"Only through hard work of others can we attain our dreams."
"Only through hard work of others can we attain our dreams."
- Kas'sil'arani
- Lady Honorowa
#3E? Gdzie? Może jakiś link od razu do funpejdża?Mercer pisze:Ostatnio w rozmowie na FB wypłynął temat "oficjalnego stanowisko Bractwa" względem TLJ.
A przepraszam, ale dlaczego ma być jedno stanowisko?Mercer pisze: nie ma pewności, czy przy takiej ilości odmiennych ludzi dało radę "wydestylować" jedno konkretne stanowisko - stąd ten wątek.
Kas'sil'arani, Lady of Darkness
#4Po pierwsze. "funpejdż"? Serio? Ja mam się wściec, wyjść z siebie, stanąć obok i degradować jak leci?Kas'sil'arani pisze:Może jakiś link od razu do funpejdża?
Po drugie. To była konwersacja grupowa, nie komentarze pod postem.
Darth Avaccus, Dark Lord of the Brotherhood of the Sith
"Miecz to broń kobiet. Spraw sobie topór."
"Miecz to broń kobiet. Spraw sobie topór."
- Kas'sil'arani
- Lady Honorowa
#5Nie serio, tylko żartobliwie.Avaccus pisze:Po pierwsze. "funpejdż"? Serio?Kas'sil'arani pisze:Może jakiś link od razu do funpejdża?
Aha, dziękuję, już wiem.Avaccus pisze:To była konwersacja grupowa, nie komentarze pod postem.
Kas'sil'arani, Lady of Darkness