Otóż to. Tylko tyle i aż tyle. Nawet jeśli prowadzi to do smutnej konstatacji, że wcale nie jesteśmy tacy fajni, jak nam się samym wydaje
To pisałem ja, cham i prostak.
Otóż to. Tylko tyle i aż tyle. Nawet jeśli prowadzi to do smutnej konstatacji, że wcale nie jesteśmy tacy fajni, jak nam się samym wydaje
Poglądy jak najbardziej toleruję i akceptuję. Zastanawiam się tylko czasami czy nie leci do nas już przypadkiem wielki CSD (Corporate Star Destroyer) Disney, który w sumie może bez problemu pozwać nas o wykorzystywanie znaku handlowego -Ahriman'sabaoth pisze: ↑28 sie 2018, 14:34Ale jak już mogę w jakiś sposób umeblować sobie otoczenie (czyt. forum), to chciałbym, żebyśmy tolerowali także istnienie trochę bardziej konserwatywnych/zaściankowych/mniej liberalnych światopoglądów. I może nie koniecznie prawili o rzeczach, co najmniej, legalnie dwuznacznych.
Tylko Aviego, bo to on rąbie 300% marży* (internety potrafią tylko do 100% ) na braterskich koszulinach.Lupus pisze: ↑28 sie 2018, 14:57Zastanawiam się tylko czasami czy nie leci do nas już przypadkiem wielki CSD (Corporate Star Destroyer) Disney, który w sumie może bez problemu pozwać nas o wykorzystywanie znaku handlowego -
https://trademarks.justia.com/777/54/sith-77754740.html - i co wtedy powiemy na temat legalności
ChciałbymAhriman'sabaoth pisze: ↑28 sie 2018, 15:25Tylko Aviego, bo to on rąbie 300% marży* (internety potrafią tylko do 100% ) na braterskich koszulinach.
Racja. Zapomniałem o tym.