BotSowa inwazja na Threadless
BotSowa inwazja na Threadless
#1Dla tych, którzy fb nie używają, albo przeoczyli post na profilu Bractwa.
Sprawa jest prosta. Kawał czasu temu pojawił się pomysł na koszulkę inspirowana Darth Talon i aktualnie próbujemy go wdrożyć w życie.
Głowny cel jest tai aby dochód z tego przeznaczyć na fanfilm, nad którym zaczynamy pracę.
To co trzeba zrobić to kliknąć w link: https://www.threadless.com/designs/dark-side-lekku i zagłosować na ten wzór.
W miarę możliwości i chęci prośba wielka o przespamowanie tym po znajomych.
Sprawa jest prosta. Kawał czasu temu pojawił się pomysł na koszulkę inspirowana Darth Talon i aktualnie próbujemy go wdrożyć w życie.
Głowny cel jest tai aby dochód z tego przeznaczyć na fanfilm, nad którym zaczynamy pracę.
To co trzeba zrobić to kliknąć w link: https://www.threadless.com/designs/dark-side-lekku i zagłosować na ten wzór.
W miarę możliwości i chęci prośba wielka o przespamowanie tym po znajomych.
Darth Avaccus, Dark Lord of the Brotherhood of the Sith
"'I am too old for this shit"
- Ahriman'sabaoth
- Lord Honorowy
Re: BotSowa inwazja na Threadless
#2Kliknąłem po znajomości, ale, moim skromnym zdaniem, ta koszulka to straszna kicha.
Przepraszam za szczerość
Przepraszam za szczerość
Jestem, który jestem.
#3To fakt, jest paskudna. Trzeba być mocnym fanem SW, żeby zrozumieć co autor miał na myśli, a i tak dopiero po skojarzeniu w nazwie słowa "lekku". I też przepraszam za szczerość, jednak pierwsze skojarzenie jakie miałem widząc koszulkę to, że takie coś na plecach mógłby Christian zrobić Aleksandrze, gdyby się bardziej postarał.
Aquarius, Lord from the Brotherhood of the Sith
Świat się zmienia, słońce zachodzi, a wódka się kończy
#4De gustibus i te sprawy. Tez jej bym nie założył, ale to właśnie jest kierowane do geeków, a nie takich ramoli jak my 
#5To jest kierowane do geeków, a co więcej - do dziewczyn. Wasze zdanie jest zawsze cenne, ale w tym wypadku zupełnie nie jesteście targetem. 
Darth Alkern, Lord of Rage from the Brotherhood of the Sith
"Only through hard work of others can we attain our dreams."
"Only through hard work of others can we attain our dreams."
- Ahriman'sabaoth
- Lord Honorowy
#6Oczywiście ja Wam, Panowie nie odbieram prawa do twierdzenia, że to jedynie kwestia gustów... 
Jestem, który jestem.
#7Ja tam z łaciny (poza podwórkową) słaby jestem, lecz mam wrażenie, że powinno stać "et (non) gustibus disputatum est, simpliciter". Czy jakoś takAvaccus pisze:Et gustibus
#8Powinno być "de gustibus non est disputandum" jeśli cała sentencja. "De gustibus" tylko narzuca wskazanie. Ale fakt, że błąd był, Inkwizycjo 
#9O tempora! O mores! Avi się tak zestarzał, że doszedł do fazy, gdy atakująca ironia gryząca w dupsko traktowana jest jako zjawisko pogodowe